De community; wat speelt er zich achter de schermen af?

Het volgen van impulsen vanuit je hart gaat soms vloeiender dan anders. Zoals velen van jullie al weten ben ik bezig met het opzetten van een online community. En dat stroomt! Het is heerlijk om te doen, het voelt zo ontzettend fijn en kloppend. Vandaag voelde ik een impuls om daar in een blog vast wat over te schrijven. Maar wat dan? Wordt het niet een beetje flauw om wéér wat te melden over de community zonder dat mensen zich aan kunnen sluiten? Ach ja, van die 'hoofd' vragen die prima zijn om te observeren maar ik laat me er gelukkig niet door leiden. Dus hier vast wat informatie over wat er achter de schermen gebeurt en wat meer specifieke informatie over wat de community inhoudt. 

 

De kracht van Samen

Wat is dat toch een fijn zinnetje en een liefdevolle insteek. De kracht van samen gaat ook  terugkomen in de community. Ten eerste doordat we allemaal met een zelfde thema bezig gaan en daarmee onze collectieve energie een stevige positieve impuls geven. Ten tweede doordat er een mogelijkheid is om in een besloten Facebook groep (alleen voor leden van de community) te reageren op de video's, teksten, channelings of meditaties die ik in de community post. Daardoor kun je aanvullen, jouw ervaring delen, vragen stellen of juist reageren op een vraag van een ander. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon alleen lekker lezen en kijken :) 

 

 

Wat houdt de community in?

Je wordt lid door je aan te melden en daarmee krijg je toegang tot een beschermd gedeelte van mijn website en kun je lid worden van de bijbehorende besloten Facebook groep. Op die plekken plaats ik iedere week nieuw materiaal in de vorm van tekst-, video- en/of audiobestanden. Dat doe ik door me af te stemmen op de energie van de leden van de community én op de collectieve energieën van dat moment, om daar vervolgens passend materiaal bij te maken. Het zal krachtig zijn, to the point en zeer praktijk gericht!

 

Naast de wekelijkse video's, teksten, channelings en/of meditaties die je kunt bekijken, lezen of luisteren organiseer ik twee keer per jaar een Community Event. Dat is gratis voor leden van de community. Wat we gaan doen is een verrassing :) Maar het zal erg tof gaan worden! 

 

Verder krijgen leden van de community korting op workshops die ik organiseer. Een stevige korting, omdat ik het fijn vind als we samen groeien en dat graag wil stimuleren. 

 

Ook krijgt ieder nieuw lid het e-boek(je) 'De kracht van krachtplaatsen'. Het idee om dat te gaan schrijven ontstond toen ik voelde dat ik ging stoppen met het organiseren van krachtplaats bezoeken. 

 

Ik wilde zó graag toch iets blijven doen voor geïnteresseerden in krachtplaatsen, maar zeker ook voor onze multidimensionale vrienden die in verbinding staan met deze krachtplaatsen. De Elfen bijvoorbeeld. Het is heerlijk om hun dankbaarheid te voelen als we een bijdrage leveren aan het versterken van hun contact met de mens en andersom. Het e-boek is een boek dat regelmatig aangevuld gaat worden en waarbij leden van de community steeds de laatste versie met updates ontvangen. Ook hier gaat de kracht van samen een rol spelen! 

 

Oké, genoeg over de inhoud. Je wilt vast graag weten wat dit allemaal gaat kosten. Nou, dat valt reuze mee. Eigenlijk is het belachelijk goedkoop. Dit hele pakketje kost slechts 60 euro voor een heel jaar! Leuk toch? Wil je weten waarom ik de prijs zo laag houd? Lees dan HIER even mijn vorige blog. 

 

Wat moet er nog gebeuren dan?

Er zijn nog een aantal dingen die ik moet afronden voordat de community online gaat. Ik heb een naam, maar wil nog even goed doorvoelen of die inderdaad klopt. Het e-boek is nog niet helemaal af en de teksten op mijn website zijn nog niet helemaal klaar (die pagina is nog offline). Nog heel even geduld hebben dus :) 

 

Jemig wat heb ik hier veel zin in! Het voelt alsof ik in verwachting ben van een kindje. En misschien is dat ook wel een beetje zo. Een stuk levensdoel gaat hier geboorte krijgen. Een puur stuk van mijzelf mag het leven in vloeien om ontvangen te gaan worden door hen die daar behoefte aan hebben. 

 

Ben jij daarbij? <3 

 

– Pim –