Een grootse Liefde om te delen

En opeens was daar een vrouw in mijn leven. Van het ene op het andere moment veroverde ze mijn hart. Het begon allemaal op een mega romantische date op een strandje aan de Waal. Het was volle maan, een oogstmaan. Dat was te voelen en zo ontzettend kloppend. Want oogsten, dat gingen we doen. Zíjn we aan het doen. Inmiddels wonen we samen in Amersfoort. Ik verliet mijn thuis stad, het door mij zo geliefde Nijmegen. Amersfortia, de stad van de liefde, is mijn nieuwe plek. 

 

Het ging allemaal erg snel. Het voelde als een rollercoaster die onstopbaar op een gezamenlijk levensdoel afstormt. Soms vanuit ons menszijn bijna niet te behappen. De band is zo sterk, de liefde zo groots. En de bijbehorende spiegelwerking dus ook. Maar dat voelde uiteindelijk steeds erg goed. Soms midden in het proces al. Want door deze stevige spiegel, leerden/leren we zo ontzettend veel over onszelf. En daardoor kwam de verfijnde invulling van onze levensdoelen meer en meer in zicht. 

Nu wordt steeds meer duidelijk dat er nog een andere schat verborgen zit in ons samenzijn. Juist door de intense momenten en hoe we daar mee omgaan is dat duidelijk geworden. Want wat hebben we elkaar al vaak gezegd 'wat gaan we hier goed mee om zeg'. De combinatie van een fijne dosis zelfliefde van ons allebei én het vermogen om goed te observeren betekent dat we veel bewust leren over hoe je een ontzettend liefdevolle relatie kunt hebben. En daar zit de schat. 

 

We genieten hier zo ontzettend van dat ik heel veel inspiratie voel om te gaan delen over onze lessen. Zodat jij, en anderen, nóg meer liefde kunnen gaan ervaren in je relaties. Ik ga dit doen in de vorm van video's en schrijfsels die onder andere te vinden gaan zijn hier in dit blog, op mijn YouTube kanaal en in de Community (meer info over de Community vind je HIER). De onderwerpen die hierin voorbij gaan komen zijn de mannelijke en vrouwelijke energieën en dynamieken, zelfliefde in relaties, omgaan met conflicten en strijd, spiegels in relaties, relaties binnen het tweelingzielen spectrum, andere levens en je/jullie huidige incarnatie(s) binnen relaties en andere onderwerpen waar we inspiratie in voelen. 

 

 

Klinkt goed? Mooi! Wij hebben er super veel zin in! Samen naar nog meer verbinding, liefdevolle diepgang en bergen vol plezier <3 

 

– Pim – 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, video's, channelings en activiteiten zoals workshops? Schrijf je dan in voor de From the Heart Newsletter op de HOMEPAGINA