Channeling: de liefde in verschillen

Iedere week ontvang ik een channeling van Lamané. Die channeling is afgestemd op de energieën van de week en op de leden van de HeartSpace Community. Af en toe deel ik die channeling ook hier. Lees de woorden en voel de energie. Het mag je raken, of niet :) Veel plezier!  

 

 

De channeling van Lamané:

 

"Het is mooi, hoe we elkaar kunnen zien. Elkaar kunnen voelen, elkaar leven schenken door observatie. Het is mooi, dat we in die verschillen een spanningsveld kunnen waarnemen. Spanningsveld is niet per se slecht. Het is slechts een benoeming van potentiële energie. 

 

Kun je voelen hoe dit dienstbaar is? Kun je voelen hoe deze verschillen zorgen voor het leven dat wij waarnemen? Kun je de speelsheid in deze verschillen voelen? 

 

De verschillen in observatie zijn de basis van het leven. Door een wisseling in energieën ontstaan er verschillende velden, verschillende klusters van energieën die zich aangetrokken voelen tot elkaar. En daarmee ook, verschillende klusters van energieën die elkaar afstoten. 

 

In dit afstoten komen we vaak een gevoel van ongelukkig zijn tegen. Want afstoten kan soms zo krachtig voelen voor de menselijke beleving, dat het voelt als het afsluiten voor een stuk van jezelf. 

 

In jouw afstoten, zit een cadeau verscholen. In de verschillen die je waarneemt vanuit de meeste weerstand, zit de grootste schaduw van jouw Zijn. 

 

Langzaam wordt dit meer en meer duidelijk. Langzaam groeien we in het besef van Eenheid. Stapje voor stapje kun je meer van jou zien in de spiegel van het leven. En hoe meer van het ongeziene gezien wordt, hoe vrediger jouw energie zal zijn. 

 

Omarm de verschillen, zie de liefde in de wrijving die er soms mag zijn. Het is de weg naar jouw innerlijke vrede, en daarmee de weg naar een vredevolle samenleving. 

 

In liefde zie ik jou, 

Lamané." 

 

Voor wie het voelt

Als dit bij je binnen komt, als je dit voelt en het raakt je fijn, dan is de HeartSpace Community misschien iets voor jou. Een fijne manier om een wekelijkse impuls te krijgen in jouw proces, op jouw pad naar een leven met nóg meer levensgeluk en scheppingskracht. Naast een channeling is er iedere week een video.

 

Deze week gaat de video over het leren accepteren van het perspectief van de ander. Juist als we flink getriggerd worden kan dit wel eens lastig zijn. Wat kan je helpen om dan toch in acceptatie te komen? Zo is er iedere week iets leuks te leren in de HeartSpace Community. Je bent van harte welkom <3

Meer info vind je HIER

 

Hartegroet,

Pim