Ik weet nu wie ik ben.

Authenticiteit is een mooi woord. De zoektocht naar een authentieker bestaan is de zoektocht naar meer levensgeluk. En levensgeluk is stroming, en stroming is scheppingskracht. Wat een heerlijke combinatie. Wat een fijn pad om te bewandelen. 

 

Authenticiteit is het aangaan van ego stukken. Dat wat om transformatie vraagt, zodat je meer en meer je ware Zelf gaat leven. Het begint met de bereidheid jezelf te zien. Met alles wat er is. 

 

Duik in het diepe. Spring van de hoge. 

 

Ga het aan. 

 

Want het is zo ontzettend de moeite waard. Jij bent de moeite waard. Jij verdient het om jouw natuurlijke staat van zijn nog meer te omarmen. Jij verdient het. En ik verdien het. Ik verdien het om te springen van geluk. Omdat ik besta. Omdat ik leef. Omdat ik stap voor stap mijn pad bewandel. 

 

Steeds meer, steeds meer van mijzelf omarm ik. En dat brengt me zoveel moois. Nog meer helderheid in mijn passies. Keuzes maken in de besteding van mijn kostbare tijd. Investeren in de blijdschap van mijn hart. Leven voor mijn lief, mijn familie en vrienden, mijn hond, voor het fietsen, voor het schrijven en voor videografie. 

 

Authenticiteit voelt soms als het uitkleden van je persoonlijkheid. Waarbij je soms ook iets blijvends aantrekt. Soms, dan zet je opeens zo'n stap waarvan je voelt; dit is groots. 

 

Ik heb zo'n stap gezet deze week. 

 

Want wat kwam er veel samen. Eindelijk heb ik een video gemaakt waarbij ik voel dat ik authentieker ben dan ooit. Niet eerder was ik zo tevreden over een video. Zowel wat betreft de presentatie als het technische aspect. 

 

En dat heeft met verschillende dingen te maken. Het groeien in mezelf, het comfortabel gaan zijn met mezelf op video zien. Maar ook met het leren editen. Het technische maar zeker ook het creatieve aspect van video's maken. 

 

Ik vind het heel bijzonder dat mijn meest authentieke video ooit, gaat over precies dit onderwerp; authenticiteit. Mijn proces is erg zichtbaar als je terugkijkt op mijn YouTube kanaal. En daarmee ook kwetsbaar. Maar open is hier fijn. Deze groei mag gezien worden. 

 

Ik nodig je van harte uit om mee te deinen op de golven van mijn geluk. Voel de energie, begrijp dat het over jou gaat en laat het je voort stuwen naar meer van jouw ware Zelf. 

 

Het leven vraagt erom. Vanuit liefde voor bestaan. 

 

Hieronder vind je de video waar ik over schrijf. Fijn als je wilt kijken. En als het goed voelt voor je, abonneer je dan op mijn kanaal. Dankjewel.

 Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogsvideo'schannelings en activiteiten zoals workshops? Schrijf je dan in voor de From the Heart Newsletter op de HOMEPAGINA