Agenda


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe evenementen, video's, blogs en channelings?

Dat kan. Heel eenvoudig zelfs. Schrijf je in voor de From the Heart Newsletter op de Home pagina. 


Maandag 23-4, 14-5, 4-6 en 25-6

De Huiskamer Healings

In deze cyclus van vier bijeenkomsten gaan we samen delen, groeien, lachen en op een speelse manier de diepte in. Dat doen we op verschillende manieren. We gaan mediteren, ik ga Lamané channelen en er zullen diverse gidsen aanwezig zijn om onze processen te ondersteunen. Er is geregeld een mogelijkheid om vragen te stellen waarop je een gechanneld antwoord krijgt. 

 

Op die manier kunnen we steeds meer herinneren van ons diepere Zelf. We halen verloren delen op om de wijsheid van deze delen in onze fysieke lijven te verankeren. Stap voor stap naar meer heelheid. 

 

 

 

 

De bijeenkomsten zijn bij ons in de huiskamer. De knusse, warme en open energie die hier voelbaar is draagt bij aan de beleving. Met zoveel mogelijk plezier zowel ons licht als onze schaduwkanten liefdevol omarmen. Er is plaats voor maximaal 5 personen. Enige ervaring met dit soort bijeenkomsten is wenselijk. We houden het speels, maar gaan soms zeer intens de diepte in. Voel maar of dat bij je huidige staat van zijn past. 

 

Wees welkom bij de Huiskamer Healings. 

 

Datum: maandag 23-4, 14-5, 4-6 en 25-6 
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Leusderweg 19a in Amersfoort
Bijdrage: 133 euro 

Evenement delen:Vrijdag 4 mei

Tea Leaf; samen Zijn met gelijkgestemden

Samen zijn. In een omgeving waar jouw ware zelf gezien wordt vanuit herkenning. Waar je onder het genot van een kopje thee kunt kletsen met gelijkgestemden over spiritualiteit.

Misschien gaan we samen even mediteren. Misschien genieten we van elkaars verhalen over de volle maan. Of over Engelen. Er staat niks vast. We gaan elkaar gewoon ontmoeten in een fijne ruimte. En die ruimte geven we elkaar ook, zodat iedereen even helemaal zichzelf kan zijn. Zelfs in delen van jezelf die misschien niet helemaal gezien worden. Juist daarin gaan we een hartsverbinding aan. Dat is Tea Leaf. Doe je mee?
Datum: Vrijdag 4 mei
Tijd: 14.30 - 16.30 uur
LocatieBindi Amersfoort, Bergstraat 6
Bijdrage: donatie, geef wat goed voelt
Meer info: www.tea-leaf.info

Evenement delen:


Social media:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

 

Twitter


Pim Smit Coaching & Healing

 

Leusderweg 19A

3811NK Amersfoort

KvK: 54659302

 

Email:   info@pim-smit.com

Telefoon: 06-54722289