Agenda


Donderdag 18-1 t/m 3-5

Huiskamer Healings

In deze cyclus van zes bijeenkomsten gaan we samen delen, groeien, lachen en op een speelse manier de diepte in. We beginnen met een meditatie en vervolgens zal gids Lamané ons begeleiden in een channeling sessie. Zij zal haar inzichten delen en er is een gelegenheid tot het stellen van vragen aan Lamané.

 

Op die manier kunnen we steeds meer herinneren van ons diepere Zelf. We halen verloren delen op om de wijsheid van deze delen in onze fysieke lijven te verankeren. Stap voor stap naar meer heelheid.

 

 

 

De bijeenkomsten zijn bij ons in de huiskamer. De knusse, warme en open energie die hier voelbaar is draagt bij aan de beleving. Met zoveel mogelijk plezier zowel ons licht als onze schaduwkanten liefdevol omarmen.

 

Wees welkom bij de Huiskamer Healings.

 

Locatie: Leusderweg 19a in Amersfoort

Data: donderdagmiddag 18-1, 8-2, 1-3, 22-3, 12-4, 3-5

Tijd: 15:00 - 16:30

Bijdrage: 150 euro per persoon 

 

Er is plaats voor maximaal 6 personen.

 

Aanmelden of informatie via info@pim-smit.com

 


Vrijdag 2 februari

Tea Leaf; samen Zijn met gelijkgestemden

Samen zijn. In een omgeving waar jouw ware zelf gezien wordt vanuit herkenning. Waar je onder het genot van een kopje thee kunt kletsen met gelijkgestemden over spiritualiteit.

Misschien gaan we samen even mediteren. Misschien genieten we van elkaars verhalen over de volle maan. Of over Engelen. Er staat niks vast. We gaan elkaar gewoon ontmoeten in een fijne ruimte. En die ruimte geven we elkaar ook, zodat iedereen even helemaal zichzelf kan zijn. Zelfs in delen van jezelf die misschien niet helemaal gezien worden. Juist daarin gaan we een hartsverbinding aan.

Dat is Tea Leaf. Doe je mee?
Tea Leaf bijeenkomsten zijn iedere eerste vrijdag van de maand bij Bindi. Wil je meedoen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@pim-smit.com. Dan krijg je een mail terug met de overige praktische informatie over parkeermogelijkheden en informatie over waar je precies moet zijn.
De eerstvolgende Tea Leaf: vrijdag 2 februari
Tijd: 14.30 - 16.30 uur
Prijs: donatie, geef wat goed voelt
Locatie: Bindi Amersfoort, Bergstraat 6
www.bindi.nu
 
Voor meer informatie over Tea Leaf:

 


Zaterdag 17 februari

Workshop: De drempel en de droom

Dromen zijn mooi. Ze leiden ons naar diepere lagen van onszelf en ze nodigen uit tot ontdekken. Want waarom is de droom een droom? Waarom is de droom geen werkelijkheid? 

 

Soms zit er 'iets' tussen jou en je droom. Een drempel, die gezien wil worden om tot transformatie te komen. In deze workshop ga je leren wat de drempel is tussen jou en je droom. Maar veel belangrijker, je gaat werken met die drempel. 

 

We werken in deze workshop met een opstelling, die inzicht gaat geven in jouw proces. Hoe stel je jezelf op, als die versie van jou die je opstelt al leeft waar jij nog van droomt? Wat doet dit met je? Wat geeft dit aan waardevolle informatie over jouw drempel? En hoe transformeer je dit om jouw droom in de fysieke werkelijkheid te manifesteren? 

 

Doe mee aan deze intense en krachtige workshop en je krijgt iets mee waar je je leven lang iets aan hebt. Je kijk op 'drempels' zal veranderen en je leert werken met andere, parallelle versies van jou. Dit is toepasbaar in veel situaties in je leven. Het is een techniek die je kunt inzetten voor al je manifestaties! 

 

We gaan aan de slag met een kleine groep (max 5 deelnemers). Zo is er veel aandacht voor iedereen, en kunnen we samen het maximale er uit halen.

 

Datum: zaterdag 17 februari 2018

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur

Bijdrage: 75 euro

Locatie: Bindi, Bergstraat 6 Amersfoort

Aanmelden: meld je aan via info@pim-smit.com  


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe evenementen, blogs en channelings?

 

Dat kan. Heel eenvoudig zelfs! Schrijf je in voor de nieuwsbrief op de Home pagina. Dan ontvang je een mailtje als er een vers schrijfsel op mijn website staat of een ontvangen channeling. En in dat mailtje breng ik je meteen op de hoogte van alles dat er in de agenda komt of staat. 

Find me on:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

 

Twitter