Agenda


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe evenementen, video's, blogs en channelings?

Dat kan. Heel eenvoudig zelfs. Schrijf je in voor de From the Heart Newsletter op de Home pagina. 


Zaterdag 23 juni

De Drempel en de Droom opstelling

Dromen zijn mooi. Ze leiden ons naar diepere lagen van onszelf en ze nodigen uit tot ontdekken. Want waarom is de droom een droom? Waarom is de droom geen werkelijkheid? Soms zit er 'iets' tussen jou en je droom. Een drempel, die gezien wil worden om tot transformatie te komen. 

 

We werken in deze workshop met een opstelling, die inzicht gaat geven in jouw proces. Je kunt je droom gaan opstellen, je drempel, of die versie van jou die jouw droom al leeft. Er is van alles mogelijk. 

 

Er is ruimte voor vier opstellingen deze middag, wat betekent dat er vier mensen zich aan kunnen melden voor een opstelling. Maar er is ook ruimte om mee te doen als representant/toeschouwer. Dat houdt in dat je meedoet door te observeren en jezelf open stelt voor een representantenrol in de opstelling. Er is geen garantie dat je gevraagd wordt als representant, maar het bijwonen van deze opstelling is al een ontzettend transformatieve ervaring. Er zijn tien plaatsen vrij voor mensen die mee willen doen als representant/toeschouwer. 

 

 

Datum: zaterdag 23 juni

Tijd: van 13:00 uur tot 17:30 uur 

Locatie: Bindi, Bergstraat 6 Amersfoort 

Bijdrage voor opstellers:   

75 euro ( 55 euro voor HeartSpace Community leden )

Bijdrage voor representanten:   

30 euro ( 20 euro voor HeartSpace Community leden )

 

Evenement delen:Zondag 1 juli

Tea Leaf; samen Zijn met gelijkgestemden

Samen zijn. In een omgeving waar jouw ware zelf gezien wordt vanuit herkenning. Waar je onder het genot van een kopje thee kunt kletsen met gelijkgestemden over spiritualiteit.

Misschien gaan we samen even mediteren. Misschien genieten we van elkaars verhalen over de volle maan. Of over Engelen. Er staat niks vast. We gaan elkaar gewoon ontmoeten in een fijne ruimte. En die ruimte geven we elkaar ook, zodat iedereen even helemaal zichzelf kan zijn. Zelfs in delen van jezelf die misschien niet helemaal gezien worden. Juist daarin gaan we een hartsverbinding aan. Dat is Tea Leaf. Doe je mee?
Datum: Zondag 1 juli
Tijd: 19:00 - 21.00 uur
LocatieBindi Amersfoort, Bergstraat 6
Bijdrage: donatie, geef wat goed voelt
Meer info: www.tea-leaf.info

Evenement delen:


Social media:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

 

Twitter


Pim Smit Coaching & Healing

 

Leusderweg 19A

3811NK Amersfoort

KvK: 54659302

 

Email:   info@pim-smit.com

Telefoon: 06-54722289