03. mei 2018
Het waren vreemde weken. Processen hadden ruimte nodig en werk waar ik zoveel energie van krijg moest hiervoor wijken. De uitdagingen lijken zich zo snel achter elkaar aan te dienen. Even alles hetzelfde houden lijkt geen optie. Een afspiegeling van wat ik zelf wil. Groeien. Het diepe in. Zodat ik nog meer kan delen over hoe je je leven steeds fijner kunt maken. En op dit moment kon ik dat doen door het maken van een hele moeilijke keuze.

13. april 2018
Al die stemmetjes. Als die perspectieven die jou iets willen brengen. Soms is het verdraaid lastig om te onderscheiden wat het nou eigenlijk is. Is het je Ego dat spreekt? Of toch je Hart? Wat zijn je Ego en je Hart eigenlijk? Is het wel belangrijk om een onderscheid te maken? In dit artikel probeer ik je wat helderheid te verschaffen op deze prachtige en complexe materie.

04. april 2018
En opeens was daar een vrouw in mijn leven. Van het ene op het andere moment veroverde ze mijn hart. Het begon allemaal op een mega romantische date op een strandje aan de Waal. Het was volle maan, een oogstmaan. Dat was te voelen en zo ontzettend kloppend. Want oogsten, dat gingen we doen. Zíjn we aan het doen. Inmiddels wonen we samen in Amersfoort. Ik verliet mijn thuis stad, het door mij zo geliefde Nijmegen. Amersfortia, de stad van de liefde, is mijn nieuwe plek.

28. maart 2018
De kracht van Samen gaat op een heerlijke manier terugkomen in de online community die ik aan het creëren ben. Hoe staat het er nu voor? Wat kun je verwachten? Waarom is het fijn om hierbij te zijn? In dit blog lees je (bijna ;) ) alles over de community en hoe die er uit gaat zien. Wat is dit spannend! Maar oh zo leuk! :)

20. maart 2018
Is geld onbelangrijk te noemen? Wat is het verschil tussen waarde en geld? Zijn tarieven een afspiegeling van je zelfliefde? In dit blog neem ik je mee in mijn beleving van geld en waarde. Ik omschrijf hoe ik ben gekomen waar ik nu sta en wat dat betekent voor mijn tarieven. Kun je vanuit zelfliefde meer vrijheid creëren om je tarieven te bepalen? En wat betekent dat dan voor je beleving van overvloed? Lees het in dit artikel :)

14. maart 2018
Veiligheid is een voorwaarde om een fijn leven te kunnen leiden. Maar waarom eigenlijk? Wat is het verschil tussen leven en overleven? Wat is er nodig om van overleven naar leven te gaan? Hoe sta jij in het thema veiligheid? Door hier samen naar te kijken kunnen we nog meer groeien in eenheid en liefde. Zie jij jezelf én de ander in de verschillende manieren om met veiligheid om te gaan?

07. maart 2018
Dit dagboekfragment schreef ik in mei 2017. Dagboekfragment: Steeds dieper zak ik in mijn werkelijke zijn. Steeds meer omarm ik mijn potentie. En toch, ondanks deze steeds maar groeiende kracht, blijft er een angst voor de nog te ontwaken kracht. Het is alsof de angst voor mijn kracht meegroeit met dat wat er al is. Iedere keer als ik groei, is er weer een angst om de volgende stap te zetten. Het is een terugkerend spel. En met vallen en opstaan heb ik geleerd hoe ik kan vallen zonder al te...
27. februari 2018
Een dagboekfragment over het plan van het hart. In hoeverre kunnen we planning loslaten? Waarom saboteer ik soms mijn plannen? Hoe helpt het Universum met het nóg meer gaan leven vanuit je hart en wat heeft dat met een koude douch of een laptop storing te maken?
14. februari 2018
In een uittreding naar Midden Aarde ontmoette ik Otis weer, een deelzelf van mij. Wat zou hij me leren over de kracht van intentie? Wat hadden een gitzwarte zee, een angstaanjagende haai en het aansteken van een vuur hier mee te maken?
02. februari 2018
Als ik 's morgens vroeg net na vijven aan het mediteren ben, komt de gastvrouw bij wie ik hier op Hawaii verblijf aanlopen. We gaan op zoek naar de dolfijnen. We vertrekken vroeg in verband met de volle maan. Na het maken van ontbijt en het pakken van onze snorkelspullen stappen we in de auto. Het is prachtig buiten. De hemel is helder en doordat er hier nauwelijks lichtvervuiling is zie je veel meer dan in Nederland.

Meer weergeven

Social media:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

 

Twitter


Pim Smit Coaching & Healing

 

Leusderweg 19A

3811NK Amersfoort

KvK: 54659302

 

Email:   info@pim-smit.com

Telefoon: 06-54722289