Blog


Wil je een bericht ontvangen als er een nieuw blog is gepost? Schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief op de HOME pagina. 

 


Kan jouw kijk op 'lage trillingen' je levensgeluk remmen?

Je trilling verhogen. En zo werken aan meer licht en liefde. Het klinkt zo bekend en daarom alleen al zou je het meteen voor waarheid aannemen. Toch is het soms goed om dat wat op veel plekken gedeeld wordt eens kritisch onder de loep te nemen. Is het werkelijk waar dat een leven met meer liefde gaat over het verhogen van je trilling? Is angst te benoemen als een ervaring die altijd voortkomt uit een lage trilling? Ik geloof van niet. Het is een begrijpelijk misverstand, maar voor mij voelt het wel belangrijk om dit misverstand aan het licht te brengen. Want als je meer inzicht krijgt in wat lage trilling werkelijk betekent, kun je enorme stappen maken in jouw ontzettend krachtige rol als schepper van realiteit. 

 

Read More

Channeling: de Waarde van Geld

Geld is een interessant thema. Met name omdat het op zo ontzettend verschillende manieren ontvangen en gegeven wordt. Geld wordt door sommigen gezien als de wortel van het kwaad, door anderen als een ontzettend geschikt middel in het uitdrukken van zelfliefde of overvloed. Wat heeft Lamané hier over te melden? 

Read More

Kun je volledig herstellen van een burn-out?

Volledig opgebrand zijn. Er is een leegte in jezelf die zo zwaar aanvoelt dat je wel kunt janken alleen al bij het idee van moeten werken. Het vaatje is zo leeg, dat bijtanken al teveel een 'doe woord' lijkt te zijn. Stapje voor stapje kom je toch weer een beetje tot herstel. Je pakt je werk weer langzaam op en voelt weer ruimte om af en toe lekker een flink stuk te wandelen of te sporten. En toch lijkt het nog steeds zo dat je vaker moe bent dan vóór je burn-out. Kun je volledig herstellen van een burn-out? Waar ligt een grote sleutel tot succes hierin? Wat houdt je tegen om dat laatste stuk herstel te realiseren?

 

Read More

Waarom blijft jouw innerlijk kind om aandacht vragen?

Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van het werken met het innerlijk kind. Het is een krachtige manier om de trauma's die we als kind hebben opgelopen te transformeren naar liefde. Toch kan het zo zijn dat het innerlijk kind om aandacht blijft vragen. Maar betekent dit altijd dat je iets nog niet verwerkt hebt? Is er ongeziene oude pijn? Of kan er ook iets anders zijn waardoor je innerlijke kind nog steeds om aandacht vraagt? Volgens mij wel. En volgens mij is dat iets heel belangrijks.  

 

Read More

Hoe beïnvloedt de spirituele bypass jouw diepste schaduw?

Het is 'hot' om het over de spirituele bypass te hebben. En ik begrijp dat. Sterker nog, ik voel enorm de waarde die deze term in zich heeft. De spirituele bypass, oftewel het gebruiken van spirituele ideeën om eigen schaduwstukken te vermijden, creëert meer bewustzijn over het wél aangaan van deze schaduwstukken. En daarin zit voor veel mensen een grote uitdaging.

 

 

Want in een maatschappij waarin er veel geoordeeld wordt over de 'slechte kanten van de mens', willen we die schaduwkanten liever niet zien. We zijn graag lief, aardig, grappig en begripvol en we schamen ons vaak voor onze jaloezie, angst en boosheid. Dus stoppen we dat soms weg. Dan roepen we bijvoorbeeld dat alles liefde is zonder dat werkelijk zo te voelen (een veel gebruikte spirituele bypass). We gebruiken het spirituele concept dat alles liefde is om niet te hoeven voelen wat er werkelijk gebeurt. Uit angst voor onze schaduw creëren we dan een spirituele bypass.

 

 

Maar wat als de spirituele bypass wordt ingezet als spirituele bypass? Wat als mensen die wijzen naar een ander en zeggen dat de ander aan het 'spiritueel bypassen' is, eigenlijk zelf een spirituele bypass creëren door niet te willen werken met de weerstand op dat wat ze zien in de ander?

 

Read More

Find me on:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube