14. februari 2018
In een uittreding naar Midden Aarde ontmoette ik Otis weer, een deelzelf van mij. Wat zou hij me leren over de kracht van intentie? Wat hadden een gitzwarte zee, een angstaanjagende haai en het aansteken van een vuur hier mee te maken?
02. februari 2018
Als ik 's morgens vroeg net na vijven aan het mediteren ben, komt de gastvrouw bij wie ik hier op Hawaii verblijf aanlopen. We gaan op zoek naar de dolfijnen. We vertrekken vroeg in verband met de volle maan. Na het maken van ontbijt en het pakken van onze snorkelspullen stappen we in de auto. Het is prachtig buiten. De hemel is helder en doordat er hier nauwelijks lichtvervuiling is zie je veel meer dan in Nederland.

19. januari 2018
"Als Samira en ik nog in bed liggen ziet Samira een grote energetische vlek boven mij. Ik heb net verteld wat ik vandaag wil gaan doen, en voel nu dat daar nog iets aan toe gevoegd gaat worden. De vlek is een waarneming van de energie van Lamané. Er is werk aan de winkel. Het maakt me blij en nieuwsgierig. Wat zouden we gaan doen?" Een dagboekfragment over een uitreding naar het huis van Lamané.
12. januari 2018
Wie ben jij eigenlijk? Best een lastige vraag. Mensen antwoorden vaak met zaken als hun geslacht, beroep of leeftijd. Jezelf omschrijven is nog niet zo eenvoudig. En als dat niet eenvoudig is, dan is het misschien ook wel begrijpelijk dat veel mensen het regelmatig lastig vinden om zichzelf te zijn. Wat is dat nou eigenlijk, jezelf zijn? En hoe kun je op een nog fijnere manier jezelf zijn?

06. januari 2018
Soms is intens de enige manier. Een keiharde confrontatie met jezelf, weerspiegeld in iets dat we in het externe waarnemen. Zo'n ervaring had ik vandaag. Een ervaring waarin een letterlijke aanval van een buizerd me tot prachtige inzichten leidde.

19. december 2017
‘Voel je grootsheid maar.’ Een verzoek dat veel mensen wel eens hebben gehoord. Misschien heeft een energetisch therapeut het wel eens aan je gevraagd. Of misschien heb je wel eens gelezen in een boek over ‘jouw grootsheid’. Hoe de term ook op je pad is gekomen, het is best een lastige. Wat is grootsheid nou eigenlijk? En hoe kun je het proces van het voelen of omarmen van je grootsheid op een liefdevolle manier invulling geven?

11. december 2017
We zitten in een tijd van flinke transformatie. Er is een enorme potentie aanwezig voor een collectieve shift naar een wereld met meer liefde. Is er een manier om deze transformatie processen wat meer lucht te geven? Kunnen we bepaalde zaken anders doen waardoor de heftigheid van deze processen er een beetje af gaat? In dit artikel beschrijf ik vier stappen die jouw transformatieprocessen eenvoudiger kunnen maken.

22. november 2017
Je trilling verhogen. En zo werken aan meer licht en liefde. Het klinkt zo bekend en daarom alleen al zou je het meteen voor waarheid aannemen. Toch is het soms goed om dat wat op veel plekken gedeeld wordt eens kritisch onder de loep te nemen. Is het werkelijk waar dat een leven met meer liefde gaat over het verhogen van je trilling?

12. november 2017
Geld is een interessant thema. Met name omdat het op zo ontzettend verschillende manieren ontvangen en gegeven wordt. Geld wordt door sommigen gezien als de wortel van het kwaad, door anderen als een ontzettend geschikt middel in het uitdrukken van zelfliefde of overvloed. Wat heeft Lamané hier over te melden? 

05. november 2017
Volledig opgebrand zijn. Er is een leegte in jezelf die zo zwaar aanvoelt dat je wel kunt janken. Het vaatje is zo leeg, dat bijtanken al teveel een 'doe woord' lijkt te zijn. Stapje voor stapje kom je tot herstel. Je pakt je werk weer langzaam op en voelt weer ruimte om af en toe te wandelen of te sporten. Toch lijkt het nog steeds zo dat je vaker moe bent dan vóór je burn-out. Kun je volledig herstellen van een burn-out? Wat houdt je tegen om dat laatste stuk herstel te realiseren?

Meer weergeven

Social media:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

 

Twitter


Pim Smit Coaching & Healing

 

Leusderweg 19A

3811NK Amersfoort

KvK: 54659302

 

Email:   info@pim-smit.com

Telefoon: 06-54722289