De HeartSpace Community


Wat kan de HeartSpace Community voor jou doen?

De HeartSpace Community is een fijne plek waar je op een krachtige en gemakkelijke manier ontzettend veel kunt leren over tal van spirituele onderwerpen. Met behulp van video's, teksten, channelings van Lamané en geleide meditaties die afgestemd zijn op de energie van de week én op de leden van de HeartSpace Community, kun je steeds verder groeien in het hartgedragen bewustzijn. 

 

"Je logt eenvoudig in op deze website om naar de HeartSpace Community pagina te gaan. Alle geposte video's en teksten blijven acht weken staan, dus je kijkt en leest op jouw moment."

 

Je ziel en persoonlijkheid zullen steeds meer op elkaar afgestemd raken. Je zult steeds meer plezier gaan ervaren in alle dingen die je doet. Je zult enorm groeien in jouw vermogen om je dromen werkelijkheid te laten worden. Je zult meer balans in jezelf gaan ervaren en steeds meer van jouw ware zelf aan de wereld gaan laten zien. 

 

Dat is de potentie van de HeartSpace Community. En zoals met alles, die potentie kan werkelijk geleefd gaan worden op het moment dat je vanuit je hart kiest om mee te gaan doen én als je bereid bent om liefdevolle veranderingen in je leven aan te brengen. Doe je mee? 

 

Sylvia:

 "Voor mij is de HeartSpace Community een mooie manier om wekelijks een bezinningsmoment in te bouwen. Fijne thema’s, zienswijzen, suggesties en lekker meeliften op de hart-energie van Pim en Lamané. Dank!"Gratis HeartSpace Community Events

Er worden per jaar twee HeartSpace Community Events georganiseerd. Daar kunnen we elkaar fysiek gaan ontmoeten. Wat we gaan doen dat is een verrassing, maar verbinding, liefde en groeien met elkaar zullen de ingrediënten zijn van de HeartSpace Community Events. We gaan creëren, beleven en iets prachtigs neerzetten met zijn allen! 

 

Kosten van de HeartSpace Community Events:

  • Gratis! Voor leden van de HeartSpace Community
  • 20,- euro Voor niet leden

 

Op zondag 16 december is er een HeartSpace Community Event! Het thema is de Nieuwe Aarde en Persoonlijke transformatie. Meer daarover lees je HIER.

 

 

Als lid krijg je korting op workshops

Als lid van de HeartSpace Community krijg je (stevige) kortingen op workshops, groeps-channelings van Lamané en opstellingen die ik organiseer. Als lid betaal je bijvoorbeeld voor de Drempel en de Droom opstelling geen 75 euro maar 55 euro.  

 De HeartSpace Community is dus:

Samen groeien in een leven met nog meer plezier en manifestatiekracht. Op een speelse maar krachtige manier. Door een wekelijkse video en tekst krijg je een positieve impuls in een thema dat is afgestemd op de energie van dat moment én op de leden van de Community. 

 

"In de besloten Facebookgroep  van de HeartSpace Community is er alle ruimte voor co-creatie door de mogelijkheid aan te vullen, vragen te stellen en elkaar te helpen."

 

Je kunt gratis deelnemen aan de Community Events en je krijgt flinke kortingen op workshops, groeps-channelings en opstellingen die ik organiseer. Word lid van de HeartSpace Community en geniet van fijne video's en teksten waarin je praktische tools krijgt aangereikt, channelings van Lamané kunt lezen en beluisteren en meditaties kunt beluisteren. Samen groeien we naar de Nieuwe Aarde! 

"Ik kijk er elke week naar uit. Vrijdag!

Ja, er is weer een bericht! En altijd iets wat ik nodig heb of me wakkerschudt. Heel fijn, dank je, Pim."Jaarlidmaatschap HeartSpace Community

Wees welkom in het omarmen van meer van jouw potentie. Samen laten we de wereld een beetje meer stralen. Stap voor stap naar de Nieuwe Aarde! 

 

€ 111,00

  • Beschikbaar
  • No shipping

Jaarlidmaatschap maandelijks betalen

Wil je liever maandelijks betalen? Sluit dan dit jaarabonnement af. Je betaalt dan iedere maand 11 euro waarbij de totale kosten voor een jaar op 132 euro komen. 

 

€ 11,00

  • Beschikbaar
  • No shipping

De algemene voorwaarden die gelden voor het lidmaatschap vind je HIER. 


Social media:

 

                      Facebook

 

                     Instagram

 

                        YouTube


Pim Smit Coaching & Healing

 

Schietberg 11

6596AV Milsbeek

KvK: 54659302

 

Email:   info@pim-smit.com

Telefoon: 06-54722289