De HeartSpace Community


Wat is de HeartSpace Community?

De HeartSpace Community is in de kern een spirituele opleiding. Een opleiding voor mensen die werkelijk wat willen veranderen op deze prachtige planeet. Mensen die het vermogen hebben om te voelen wat er nodig is om een maatschappij met meer liefde te creëren, en die óók in actie komen om het te manifesteren in onze fysieke realiteit. 

 

De opleiding is voor het grootste gedeelte online.  Op de ledenpagina plaats ik iedere week een video en een channeling. De video bevat waardevolle informatie en praktische tips waar je mee aan de slag kunt. In de channelings zitten hartgedragen energetische sleutels die jou helpen in je groei. Iedere week is er een bepaald thema en dat thema is afgestemd op de leden van de HeartSpace Community én op de energieën van die week. 

 

"Je logt eenvoudig in op deze website om naar de HeartSpace Community pagina te gaan. Alle geposte video's en channelings blijven acht weken staan."

 

De onderwerpen die aan bod komen zijn talrijk, en hebben twee gemeenschappelijke doelen. Het vergroten van jouw levensgeluk en het versterken van jouw scheppingskracht.  De reden voor die twee focuspunten is simpel maar erg belangrijk; levensgeluk is jouw natuurlijke staat van Zijn en scheppen is jouw natuurlijke staat van Doen.  

 

En daarin komt alles prachtig samen! Want hoe meer je jouw vermogen als krachtige schepper van bewustzijn gaat omarmen, hoe groter je levensgeluk. En hoe meer je levensgeluk toelaat als jouw natuurlijke staat van Zijn, hoe groter je scheppingskracht wordt. 

 

Sylvia:

 "Voor mij is de HeartSpace Community een mooie manier om wekelijks een bezinningsmoment in te bouwen. Fijne thema’s, zienswijzen, suggesties en lekker meeliften op de hart-energie van Pim en Lamané. Dank!"

 

Wil je een nog fijner leven en nog meer bijdragen aan het realiseren van de Nieuwe Aarde? Wil je dat doen op een manier waarbij de informatie is afgestemd op jou, to the point is en gebracht met speelsheid en humor? Voel je je aangetrokken tot het via Lamané verbinden met energieën van een andere versie van planeet Aarde om zo te helpen die energieën hier neer te zetten?

 

Word lid van de HeartSpace Community! 

 

 2 gratis HeartSpace Community dagen

Er worden per jaar twee HeartSpace Community dagen georganiseerd. Op deze dagen gaan we samenkomen op een fijne plek. Ik zet een mooi programma in elkaar waarbij we nog meer stappen kunnen gaan zetten in het accepteren van onze eigen kracht, onze talenten en onze heerlijke taak hier op Aarde.

 

We gaan samen de diepte in maar zeker ook samen lachen. Je gaat mooie, nieuwe inzichten aangereikt krijgen waar je ook praktisch iets aan hebt in je eigen leven. Vanuit plezier een hoog rendement halen uit dat wat we doen is ook hier de insteek. 

 

Deze dagen zijn ook toegankelijk voor niet leden, maar die betalen het gehanteerde tarief (tarief is afhankelijk van de locatie).  

 

 

Als lid krijg je korting op workshops

Als lid van de HeartSpace Community krijg je (stevige) kortingen op workshops, groeps-channelings van Lamané en opstellingen die ik organiseer. Als lid betaal je bijvoorbeeld voor de Drempel en de Droom opstelling geen 75 euro maar 55 euro.  

 Voor wie is de HeartSpace Community?

Dat is eenvoudig. Als het voor jou goed voelt, dan hoor je erbij te zijn. Kies vanuit je hart! De kracht van de informatie die wordt aangeboden is  dat het breed inzetbaar is. Het maakt niet uit waar je staat. Of je nou als lichtwerker zelf een netwerk hebt van duizenden mensen die jouw werk volgen, of dat je misschien enkele vrienden of familieleden inspireert met jouw inzichten. 

 

Er is altijd die volgende stap! 

 

Jouw inbreng is welkom!

Er is een besloten Facebookgroep voor leden van de HeartSpace Community. Daar kun je reageren op de video of channeling. Je kunt er vragen stellen, aanvullingen doen of reageren op vragen of aanvullingen van anderen. Zo gaan we nog meer de verbinding in en wordt het nog krachtiger. 

 

 

Nog meer channelings én meditaties

Voor leden van de HeartSpace Community zijn alle channelings en meditaties die in de webshop staan en komen, helemaal gratis. Deze audio bestanden kun je dus zo vaak beluisteren als je wilt. 

"Ik kijk er elke week naar uit. Vrijdag!

Ja, er is weer een bericht! En altijd iets wat ik nodig heb of me wakkerschudt. Heel fijn, dank je, Pim."


Zo gaat het in zijn werk:

  • Je sluit een abonnement af in de webshop
  • Je ontvangt inloggegevens en een uitnodiging voor de Facebookgroep per mail
  • Je logt in op de ledenpagina en kunt meteen beginnen met kijken, luisteren en lezen! 
  • Je ontvangt vanaf dan iedere vrijdag een berichtje in je mailbox dat er weer een nieuwe video en channeling beschikbaar zijn

Ga naar de  WEBSHOP voor tarieven en het afsluiten van een abonnement. 

De algemene voorwaarden die gelden voor het lidmaatschap vind je HIER.