Consulten


 

De basis van ieder consult is het in jou naar boven halen van jouw  innerlijke leraar. Jij hebt alle antwoorden, ik help je ze te  vinden. Dat doe ik door jouw energie te lezen, en te horen, voelen en zien wat er is of komt. Daarbij werk ik samen met Lamané en andere gidsen en engelen. Dat zijn ook regelmatig gidsen die jij zelf meebrengt.

 

Ik zal je aanspreken op jouw kracht en ga samen met jou voelen waar de ruimte zit om die kracht nog meer in te zetten in je leven.

 

 

Karin: 

"Niet alleen leerde ik van Pim dat het gezond en ook fijn is om steun van anderen toe te laten, maar hij sprak vooral mijn eigen helende vermogen aan. Het voelde echt als samenwerking, hij heeft de gave om het licht in de ander volop te laten schijnen. 

Zijn combinatie van spiritualiteit en aardsheid is een grote kracht, en zijn inzicht in wat er speelt en nodig is bij degene die voor hem zit is enorm. En, niet onbelangrijk, zijn humor is ook zeker van toegevoegde waarde. Ik ben heel blij dat ik mijn intuïtie in de keuze voor zijn begeleiding gevolgd heb!" 

 

 


Coaching & Healing

Consulten coaching en healing gaan over jouw verlangens. Dat kan bijvoorbeeld een verlangen tot heling zijn, loslaten of groei in iets nieuws. Deze consulten zijn bij mij thuis, of via Skype.

 

De healing die je kunt ontvangen verankert de opgedane inzichten en versterkt de processen nog verder. Bij een healing maak ik gebruik van diverse energieën, onder andere Engelen energie en Reiki. 

Channeling

Tijdens een channeling kun je vragen stellen aan Lamané. Ik stel me open voor haar energie en zij zal direct via mij jouw vragen beantwoorden. Ze doet dat op een liefdevolle, directe en speelse manier.

 

Vóór de channeling bespreken we samen wat je vragen zijn, en er na hoe je de antwoorden hebt kunnen ontvangen.


Jan:

"Pim helpt op een liefdevolle en intuïtieve manier. Zijn geest is scherp, en afgestemd op je eigen tempo. Inzichten gegarandeerd."

 

 


Tarieven

Coaching & Healing  

Één uur:                                         88,-  euro

(kan ook via Skype)

 

Channeling

Één uur, 1 of 2 personen* :        88,- euro  

(kan ook via Skype)

  

 


* Een channeling sessie heeft dezelfde prijs voor één of voor twee personen. Kom je met z'n tweeën betaal je dus 44 euro per persoon.

 

Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang van de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering na 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt de afspraak voor de helft in rekening gebracht in verband met de vrijgehouden tijd. 

 

Find me on:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

 

Twitter