Consulten


 

De basis van ieder consult is het in jou naar boven halen van jouw  innerlijke leraar. Jij hebt alle antwoorden, ik help je ze te  vinden. Dat doe ik door jouw energie te lezen, en te horen, voelen en zien wat er is of komt. Daarbij werk ik samen met Lamané en andere gidsen en engelen. Dat zijn ook regelmatig gidsen die jij zelf meebrengt.

 

Ik zal je aanspreken op jouw kracht en ga samen met jou voelen waar de ruimte zit om die kracht nog meer in te zetten in je leven.

 

 

Coaching & Healing

Consulten coaching en healing gaan over jouw verlangens. Dat kan bijvoorbeeld een verlangen tot heling zijn, loslaten of groei in iets nieuws. Deze consulten zijn bij mij thuis in Amersfoort, of via Skype.

 

De healing die je kunt ontvangen verankert de opgedane inzichten en versterkt de processen nog verder. Bij een healing maak ik gebruik van diverse energieën, onder andere Engelen energie en Reiki. 

Channeling

Tijdens een channeling kun je vragen stellen aan Lamané. Ik stel me open voor haar energie en zij zal direct via mij jouw vragen beantwoorden. Ze doet dat op een liefdevolle, directe en speelse manier.

 

Vóór de channeling bespreken we samen wat je vragen zijn, en er na hoe je de antwoorden hebt kunnen ontvangen. Channelings zijn of bij mij thuis in Amersfoort, of via Skype. 


Tarieven

Coaching & Healing  

Één uur:                                         88,-  euro

(kan ook via Skype)

 

Channeling

Één uur, 1 of 2 personen* :        88,- euro  

(kan ook via Skype)

  

 


Wil je lezen wat anderen mensen hebben ervaren in consulten of workshops bij mij? Klik dan HIER

* Een channeling sessie heeft dezelfde prijs voor één of voor twee personen. Kom je met z'n tweeën betaal je dus 44 euro per persoon.

 

Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang van de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering na 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt de afspraak voor de helft in rekening gebracht in verband met de vrijgehouden tijd. 

 

Social media:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

 

Twitter


Pim Smit Coaching & Healing

 

Leusderweg 19A

3811NK Amersfoort

KvK: 54659302

 

Email:   info@pim-smit.com

Telefoon: 06-54722289