Ervaringen


"Puur op intuïtie kwam ik bij Pim terecht voor mijn buikklachten. Ik vertelde hem dat ik niet precies wist waarom ik daarvoor bij hem zou moeten zijn, en hij wilde het graag met me onderzoeken. Gaandeweg het proces ontvouwde zich de achtergrond van de klachten, en die bleek pittiger te zijn dan ik zelf had gedacht. Het had onder meer te maken met het blokkeren van mannelijke energie, waardoor het een uitdaging was om juist door een man begeleid te worden.

 

Maar Pim is dit in alle zuiverheid en veiligheid aangegaan, en wat ben ik daar blij om. Door zijn geduld, intuïtie en afstemming gaf hij mij de ruimte om te zoeken en te vinden. Ik mocht en kon alle emoties toelaten die loskwamen, en dat was zo helend. Voorheen had ik dubbele gevoelens over 'healing', omdat ik niet wilde dat iemand anders iets voor me oploste. Niet alleen leerde ik van Pim dat het gezond en ook fijn is om steun van anderen toe te laten, maar hij sprak vooral mijn eigen helende vermogen aan. Het voelde echt als samenwerking, hij heeft de gave om het licht in de ander volop te laten schijnen.


Zijn combinatie van spiritualiteit en aardsheid is een grote kracht, en zijn inzicht in wat er speelt en nodig is bij degene die voor hem zit is enorm. En, niet onbelangrijk, zijn humor is ook zeker van toegevoegde waarde. Ik ben heel blij dat ik mijn intuïtie in de keuze voor zijn begeleiding gevolgd heb!" 

 

- Karin -


"Pim kan energetisch een mooie verbinding maken waardoor je samen naar stukken kunt kijken, met zachtheid en duidelijkheid geeft hij dit aan je terug. Dit is heel fijn dat een coach zo goed mee kan voelen en zelf zoveel geaarde energie te geven heeft!"

 

- Stephanie -


"Lamané..wat een zachte en liefdevolle energie💚 In een sessie, die ik met Pim had gaf ze aan of ik open zou staan voor een healing. Ik had al eerder met Lamané kennisgemaakt en voelde me verheugd haar energie te mogen ontvangen.

 

En wat bijzonder was het..het was alsof er een golf van warmte door mijn lichaam ging maar ook een diepe aarding, die me in staat stelde in volledige openheid te ontvangen.

 

De blokkade, die in mijn nek zat, raakte ze aan. De weerstand werd op een liefdevolle manier losgeweekt. De dagen daarna merkte ik dat mijn proces in een versnelling zat en de pijn in mijn nek zo goed als weg was. Nog lang heb ik van haar genoten en zo blij dat ik haar heb leren kennen!"


"Pim heeft me geholpen meer inzicht in de herkomst van m'n patronen te krijgen. Anderzijds heeft hij me middels de healings geholpen met dichter bij m'n ware zelf te komen. Ook hebben de gesprekken en healings geholpen m'n onderscheidend vermogen scherper te stellen; 'wat is van mij, wat is van de ander', maar vooral, waar kan en wil ík iets mee. Ik voel nu beter wie ik in essentie ben. Hierdoor kan ik nu beter vanuit een zijns-modus vertrekken, i.p.v. vanuit een doe-modus. Bespaard me veel energie en brengt me situaties en mensen op m'n pad die me passen."

 


"Een tijd geleden heb ik Pims hulp gevraagd om mee te kijken in mijn huis. Ik had aanwijzingen om aan te nemen dat mijn jongste dochter last had van een ‘iets of iemand’ op haar slaapkamer.

 

Samen met Pim bezocht ik de slaapkamer van mijn kinderen en hij stelde vast dat er inderdaad iemand aanwezig was. Ik zag hem in contact gaan met iets wat voor mij niet zichtbaar of voelbaar was. Maar dát er contact was, was voor mij heel voelbaar. Pims aanwezigheid werd intens en als een enorme rots; een liefdevolle onverzettelijkheid werd voor mij voelbaar. 

 

Daarna stelt Pim voor om mijn slaapkamer te bezoeken. Hij reageert alsof hij een rokerige kroeg binnenkomt, ik kijk hem aan en vraag: ‘Heeft het hier wat nodig, ja?’ ‘Dat kan je wel stellen, wat hier allemaal hangt…’

 

Ik laat hem zijn gang gaan en dan zegt hij: ‘Dat scheelt een boel, maar wat er nog over is moet je toch echt zelf doen.’ Ik breek en voel de tranen over mijn wangen lopen. Gelukkig is Pim daar op dat moment als vriend om me een knuffel te geven. Het is alsof ik door zijn opmerking ineens toelaat dat het me zwaar valt, het proces waar ik inzit; de bochten die mijn leven de afgelopen tijd maakt. En dat dat er ook mag zijn. Als ik de tranensnot heb weggeveegd zegt Pim lachend: ‘het moment dat je brak; vloog alles zo weg’.

 

Pim, wat ontzettend fijn hoe je dit doet. Het is enerzijds hokepokus voor mij, maar zó goed mee te voelen. En jij doet deze dingen alsof je een terras veegt: met aandacht maar ook lekker praktisch."


"Toen ik een periode niet goed in mijn vel zat, heeft Pim mij op afstand behandeld. Een bijzondere en unieke ervaring, waarbij ik de emoties rondom mijn hart letterlijk in beweging voelde komen."


"In een periode waarin het tegelijkertijd goed ging met mij maar er ook veel gebeurde in mijn leven ben ik bij Pim geweest voor een behandeling. Vertel me wat er met mijn hart aan de hand is, was min of meer mijn vraag. Ik had net een tweede kindje en dat bracht enerzijds veel geluk en anderzijds trok de zorg een behoorlijke wissel op mijn relatie.
Na de behandeling wist ik nog steeds niet wat ik eigenlijk wilde weten; wel besefte ik dat willen weten meer zegt over controle dan over beleven. En controle herken ik.
Wat er verder gebeurde voelde als uit de lucht gevallen. In het contact met mijn peuterdochter was ineens minder strijd, en het lukte mij veel beter om haar met al haar heftige uitingen te laten. Zonder haar overdreven te vinden, of lastig. Dit gaf me elke dag opnieuw een groter gevoel van ruimte."

     

- Karin -


"Pim heeft mij reiki op afstand gegeven op een moment dat ik echt heel verdrietig was. Mijn hart ging open en ik voelde het weer stromen en voelde mij bevrijd… Een heel bijzondere en mooie ervaring."

     


"Pim helpt op een liefdevolle en intuïtieve manier. Zijn geest is scherp, en afgestemd op je eigen tempo. Inzichten gegarandeerd."

     

- Jan -


 "Wat ik meteen prettig vond, was dat Pim naar het geheel luisterde en keek. De reiki behandelingen en de gesprekken die we hadden hebben me echt goed gedaan. En dat alles gebeurde in een fijne sfeer, met alle ruimte om jezelf te kunnen zijn."


Enkele ervaringen van mensen na het doen van een workshop:

 

“Ik voel dat als ik hiermee blijf oefenen, dit me echt heel erg heeft geholpen.”

 

“Ik vind het heel erg fijn dat je mensen zo in hun waarde laat, een onvoorwaardelijk respect toon je.”

 

“Ik heb deze workshop als mooi en liefdevol ervaren.”

 

“Ik heb er vertrouwen uitgehaald, een soort van 'ga zo door'.“

 

“Het samen delen heb ik ook als prettig en helend ervaren.”

 

“Je bent zo heerlijk 'aards'.“

 

“Het heeft bijgedragen aan meer 'zijn' in plaats van 'doen'.“

 


Wil je meer ervaringen lezen? Dat kan, maar dan in het Engels. Klik HIER om daar verder te lezen.