Lamané & Pim


Wie is Lamané?

Lamané is een bewoonster van een andere versie van planeet Aarde. Een versie die - vanuit ons lineair tijdsperspectief - 700 jaar in onze toekomst ligt. Lamané heeft samen met haar partner drie kinderen. De energie van Lamané is speels en vol vuur en passie. Ze gaat graag in verbinding met mensen.

 

In verbinding met jou zoekt ze naar liefdevolle manieren om je verder te helpen. Dat alles op een directe maar speelse manier. Juist ook als het even moeilijk is. Zoals Lamané zelf een keer tegen een deelnemer aan een channeling zei; 'je mág huppelen van verdriet'.  

 

Wat zijn de lessen van Lamané?

Lamané leert ons uit eigen ervaring over het niet verliezen van geluk in donkere periodes. Daarmee bedoelt ze dat het niet zo hoeft te zijn dat je ongelukkig bent als het 'slecht' met je gaat. Het zijn onze overtuigingen die ons ongelukkig maken.

 

Het transformeren van beperkende overtuigingen betekent absoluut niet dat je jouw emoties onderdrukt. Je laat ze alleen op een andere manier aan de oppervlakte komen. Een manier waarbij je hebt gewerkt met je onbewuste filtering en kleuring.

 

Meer lezen over Lamané?

In een dagboekfragment dat ik hier op mijn website postte kun je meer lezen over Lamané. Het gaat over een uittreding naar het huis van Lamané. Je vindt dat dagboekfragment HIER.

 

Je kunt ook channelings van Lamané kopen als audiobestand in de webshop, die vind je HIER

 

 

Wie is Pim?

Met vallen en opstaan ben ik gekomen waar ik nu ben. Dat was een proces van het ontvangen van veel hulp. Ik ben naar channelings gegaan, heb healings ondergaan en heb allerlei opleidingen en workshops gevolgd. Zowel op onze Aarde als in andere dimensies. Ik heb steeds zo goed als dat ik kon vanuit mijn hoogste licht mijn diepste schaduwstukken gezien en getransformeerd.

 

En nu, nu deel ik heel graag over alles dat ik heb geleerd. Dat begon in 2012 toen ik mijn eigen praktijk opende. Een prachtig begin van een reis die steeds maar dieper gaat. Waarin ik nog steeds heel veel leer en uitdagingen tegenkom. Maar wat ga ik er nu anders doorheen. Vanuit véél meer plezier en speelsheid. Vanuit zóveel meer kracht. Heerlijk! 

 

Liefde voor schrijven

Schrijven is voor mij een heerlijke manier om te delen. Bijvoorbeeld in de vorm van blogs en artikelen over spiritualiteit. Die zijn hier op deze website te vinden, maar ook op Nieuwetijdskind en op Achter de samenleving.

 

Naast het schrijven van blogs en artikelen vind ik het heel fijn om me op een poëtische manier uit te drukken. Gedichten of korte teksten met een spirituele energie of boodschap. Deze zijn te vinden op mijn Facebookpagina HarteKracht

 

Ook ben ik een boek aan het schrijven over al mijn spirituele ervaringen. Een open dagboek vol met verhalen over het bezoeken van andere dimensies en andere bijzondere spirituele belevenissen. Wat brengt dat me en wat zou jou dat kunnen brengen? Dat lees je in mijn boek :)

 

Vast een stukje lezen? Dat kan! Af en toe post ik een hoofdstuk in mijn blog. Bijvoorbeeld deze twee:

 


Dankjewel voor het ontvangen van onze energie!

- Lamané & Pim -

Social media:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

 

Twitter


Pim Smit Coaching & Healing

 

Schietberg 11

6596AV Milsbeek

KvK: 54659302

 

Email:   info@pim-smit.com

Telefoon: 06-54722289