Lamané & Pim

Wie is Lamané?

Lamané is een bewoonster van een andere versie van planeet Aarde. Een versie die - vanuit ons lineair tijdsperspectief - 700 jaar in onze toekomst ligt. Lamané heeft samen met haar partner drie kinderen. De energie van Lamané is speels en vol vuur en passie. Ze gaat graag in verbinding met mensen. In die verbinding zoekt ze naar liefdevolle manieren om ons verder te helpen en daarin zelf ook groei te realiseren. Dat alles op een directe maar speelse manier. Juist ook als het even moeilijk is. Zoals Lamané zelf een keer tegen een cliënt zei; 'je mág huppelen van verdriet'.  

 

Wat zijn de lessen van Lamané?

Uit eigen ervaring kan Lamané ons leren over het niet verliezen van geluk in donkere periodes. Daarmee bedoelt ze dat het niet zo hoeft te zijn dat je ongelukkig bent als het 'slecht' met je gaat. Het zijn onze overtuigingen die ons ongelukkig maken. Dat betekent absoluut niet dat je jouw emoties onderdrukt. Je laat ze alleen op een andere manier aan de oppervlakte komen. Een manier waarbij je hebt gewerkt met je onbewuste filtering en kleuring.

 

Meer lezen over Lamané?

Dat kan, bijvoorbeeld in het een dagboekfragment dat ik hier op mijn website postte. Het gaat over een uittreding naar het huis van Lamané. Je vindt dat schrijfsel HIER.

Je kunt ook channelings van Lamané kopen als MP3 bestand in de webshop, die vind je HIER

 

 

Wie is Pim?

Spelend door het leven gaan. Misschien is dat wel mijn grootste verlangen. En dat doen met fijne mensen om me heen. Zonder mijn kop in het zand te steken, zonder niet te willen zien wat er is in de wereld. Aan licht én aan schaduw. Spelend door het leven gaan en daarmee anderen laten zien dat dit de fijnste en meest efficiënte manier is om naar een wereld met meer liefde te bewegen. Want als ik speel, dan voel ik me vrij. Vrijheid is belangrijk voor me en voelt voor mij als het zo volledig mogelijk ervaren van je ware zelf. En kracht is de mate waarin je die ervaring tot uitdrukking brengt in je leven.

 


Liefde voor schrijven

Schrijven is voor mij een heerlijke manier om te delen. Bijvoorbeeld in de vorm van blogs. Die zijn hier op deze website te vinden, maar ook op Nieuwetijdskind en op Achter de samenleving. Naast het schrijven van blogs vind ik het heerlijk om me op een poëtische manier uit te drukken. Gedichten of korte teksten met een spirituele energie of boodschap. Deze zijn te vinden op mijn Facebookpagina Hartekracht

 

Laatste vlog

Bekijk hier mijn laatste vlog. Wat speelt er in mijn leven, wat houdt me bezig? Abonneer je op mijn YouTube kanaal als je het leuk vindt om meer vlogs en video's over spirituele onderwerpen te kijken. Mijn kanaal vindt je HIER

 

Social media:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

 

Twitter


Pim Smit Coaching & Healing

 

Leusderweg 19A

3811NK Amersfoort

KvK: 54659302

 

Email:   info@pim-smit.com

Telefoon: 06-54722289