Sessies


Empowerment Sessie

In een Empowerment Sessie gaan we samen werken met jouw verlangen. En die samenwerking begint al bij je keuze om een Empowerment Sessie aan te gaan. We stellen ons open voor elkaars veld en dat zorgt ervoor dat er  meteen al wat in gang wordt gezet. 

 

Door een Empowerment Sessie kom je nog meer in contact met jouw eigen kracht en wijsheid. Het verlangen waar je samen met mij mee wilt werken kan overal over gaan. Over het manifesteren van je dromen, het groeien in het hartgedragen bewustzijn of het versterken van contact met gidsen bijvoorbeeld. 

 

Karin:

"Pim's combinatie van spiritualiteit en aardsheid is een grote kracht, en zijn inzicht in wat er speelt en nodig is bij degene die voor hem zit is enorm. En, niet onbelangrijk, zijn humor is ook zeker van toegevoegde waarde. Ik ben heel blij dat ik mijn intuïtie in de keuze voor zijn begeleiding gevolgd heb!" 

 

 

Voel je een sterke drive om je verlangen te realiseren in het aardse en ben je bereid om hiervoor in actie te komen? Meld je dan aan voor een Empowerment Sessie. 

 

 

 

Empowerment Sessie:

 

Hoe lang?                                    45 minuten

Waar?                                          via Skype

Wat is de bijdrage?                    55 euro

 

Channeling Sessie

In een Channeling Sessie ga je in contact met Lamané. Zij is een gids van een andere versie van de Aarde. Haar liefde is tijdens een Channeling Sessie sterk voelbaar. De inzichten die Lamané heeft opgedaan op haar zielepad kunnen ons verder helpen op onze weg naar verlichting. 

 

De energie van Lamané komt zeer sterk door! Alleen dit al zorgt voor krachtige impulsen tot transformatie. 

 

Samira:

"De inspirerende woorden van Lamané en de hulp die ik van haar en haar helpers ontving gaven me kippenvel van top tot teen. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze mooie en onvergetelijke ervaring."

 

Je kunt alles aan haar vragen. Lamané houdt ervan om je te helpen met het werken aan een antwoord op je vraag én om je te laten ervaren wat de diepere laag is achter je vraag. 

 

Voel je een roep vanuit je hart om in contact met Lamané te komen? Zou je het fijn vinden om haar te ontmoeten en samen met haar de groei te realiseren waar je naar verlangt? Meld je dan aan voor een Channeling Sessie. 

 

 

 

Channeling Sessie:

 

Hoe lang?                                    45 minuten

Waar?                                          via Skype

Wat is de bijdrage?                    55 euro

 


Social media:

 

                      Facebook

 

                     Instagram

 

                        YouTube


Pim Smit Coaching & Healing

 

Schietberg 11

6596AV Milsbeek

KvK: 54659302

 

Email:   info@pim-smit.com

Telefoon: 06-54722289