Dit is Tea Leaf


Tea Leaf is...

een ontzettend simpel maar daardoor juist heel krachtig concept. Kom samen met mensen die óók veel interesse in spiritualiteit hebben, herinner je daardoor meer van jouw ware zelf en neem dat weer mee je 'dagelijks leven' in. Bij Tea Leaf  bijeenkomsten moet er niks, is er geen programma en is er alle ruimte om samen uit te wisselen over spirituele onderwerpen en over het leven. Tea Leaf bijeenkomsen zijn op basis van donatie, dus jij bepaalt wat het waard is voor je.

 

"En natuurlijk is er thee :) "

 

Zo kun je mee gaan doen

Kijk in de Tea Leaf Agenda op deze website. Daar vind je een overzicht van de geplande bijeenkomsten. Je ziet daar ook wie de gastheer of gastvrouw is. Vind je het leuk om mij te ontmoeten? Kijk dan even waar ik gastheer ben. Je meldt je aan voor Tea Leaf door een mail te sturen naar het emailadres dat bij de bijeenkomst staat waar je naartoe wilt.

 

Als je je voor Tea Leaf aanmeldt ontvang je ook de From the Heart Newsletter. Een mooie nieuwsbrief met onder andere channelings en video's waarin spirituele onderwerpen op een praktische manier worden uitgelegd. Om nóg verder de verbinding in te gaan, om samen nóg sterker te staan in het realiseren van de Nieuwe Aarde. 

 

Wil je zelf Tea Leaf gaan organiseren?

Super tof! Kijk even HIER, daar staat meer informatie over het organiseren van Tea Leaf bijeenkomsten. 

 

de Kracht

van

Samen