Voor organisators


Wil je graag Tea Leaf bijeenkomsten organiseren?

Dat is hartstikke leuk! Het is een hele fijne manier om een heleboel mensen te kunnen helpen. En het is ook erg fijn voor het uitbreiden van je netwerk. Als je Tea Leaf gaat organiseren, kan ik een linkje bij jouw naam zetten als je bijvoorbeeld een praktijk hebt. Dan kunnen mensen een beetje zien wie de gastheer of gastvrouw is. En er komt ook een linkje naar de locatie, indien daar een website van is.

 

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het organiseren van Tea Leaf bijeenkomsten. Die zijn er omdat ik voel dat we samen het meest dienstbaar kunnen zijn aan heel veel mensen als Tea Leaf een concept is dat herkenbaar is. Juist dan kan het groeien. 

 

Natuurlijk breng jij je eigen energie mee als organisator. En ook de plek waar je wilt gaan organiseren heeft een unieke energie. Dat is wat jouw eigen inbreng is. Prachtig! Wat we met zijn allen afspreken, dat zijn vooral praktische zaken. Bijvoorbeeld dat alle bijeenkomsten geen vast programma hebben, zodat er vrije ruimte is voor het moment. En dat alle bijeenkomsten op basis van donaties zijn. 

 

Voel je een impuls om Tea Leaf bijeenkomsten te gaan organiseren? Dan is de volgende stap dat je contact met me opneemt. Dan stuur ik je wat informatie met daarin de voorwaarden voor organisators en kunnen we daarna even contact hebben of het goed voelt voor je. 

 

"Samen bouwen we verder aan de Kracht van samen!"

 

Ik hoor graag van je. HIER kun je contact met me opnemen. 

Hartegroet,

Pim