Webshop


Channelings van Lamané

In deze audio bestanden channel ik Lamané. Je kunt ze zo vaak luisteren als je wilt en zo de energie keer op keer bij je laten binnenkomen. Je hoeft je niet heel letterlijk op de woorden te richten.

 

Het is aan te raden om je vooral open te stellen voor dat waar jouw Zijn om vraagt; de (soms onbewuste) reden dat je de channeling luistert. Zonder dat je hoofd hoeft te weten wat dat precies is. Dan komt het zo fijn en dienstbaar mogelijk bij je binnen. 

 

Meer informatie over Lamané vind je HIER. 

 

Channeling Vergeving

Een prachtige channeling van Lamané over vergeving. Luister deze channeling en geef je zelf vergeving cadeau. Het zal je mooie dingen brengen.

 

“Zie je duister? Zie je de lessen die er uit te halen zijn? Zie je de potentie van groei? Durf je in vertrouwen de bloem te zien, zonder de dorens te ontkennen? Durf jij de bloem te zijn in een groep mensen die naar een doornenstruik kijkt? Haal jezelf uit de gevangenis die de doornenstruik kan zijn. Groei in je ware potentieel door vergeving. Er zijn voorlopers nodig. Wil je dat zijn? Voel je een impuls? Voel je je hart opengaan bij de gedachte dat je mensen kunt wijzen op de bloem?”

 

Nadat je besteld hebt, ontvang je het audiobestand (11 minuten, MP3 format) per email. 

 

€ 4,44

  • Beschikbaar
  • No shipping

Abonnementen HeartSpace Community

De HeartSpace Community is een fijne plek waar je op een krachtige en gemakkelijke manier ontzettend veel kunt leren over tal van spirituele onderwerpen. Met behulp van video's, teksten, channelings van Lamané en geleide meditaties die afgestemd zijn op de energie van de week én op de leden van de HeartSpace Community, kun je steeds verder groeien in het hartgedragen bewustzijn.

 

Onderdeel van het abonnement zijn de HeartSpace Community events. Deze zijn twee keer per jaar en gratis voor leden! Tevens krijgen leden (een stevige) korting op alle workshops en andere groepsactiviteiten die ik organiseer. 

 

Er wordt op dit moment ook hard gewerk aan een database met channelings en meditaties die voor leden gratis toegankelijk is! 

 

Hieronder vind je meer informatie over de twee verschillende abonnementen die er zijn. 

 

Wil je meer informatie over de HeartSpace Community, kijk dan HIER

 

Jaarlidmaatschap HeartSpace Community

Wees welkom in het omarmen van meer van jouw potentie. Samen laten we de wereld een beetje meer stralen. Stap voor stap naar de Nieuwe Aarde! 

 

€ 111,00

  • Beschikbaar
  • No shipping

Jaarlidmaatschap maandelijks betalen

Wil je liever maandelijks betalen? Sluit dan dit jaarabonnement af. Je betaalt dan iedere maand 11 euro waarbij de totale kosten voor een jaar op 132 euro komen. 

 

€ 11,00

  • Beschikbaar
  • No shipping

Social media:

 

                      Facebook

 

                     Instagram

 

                        YouTube


Pim Smit Coaching & Healing

 

Schietberg 11

6596AV Milsbeek

KvK: 54659302

 

Email:   info@pim-smit.com

Telefoon: 06-54722289