Winkel


Channelings van Lamané

In deze audio bestanden channel ik Lamané. Je kunt ze zo vaak luisteren als je wilt en zo de energie keer op keer bij je laten binnenkomen. Je hoeft je niet heel letterlijk op de woorden te richten. Het is aan te raden om je vooral open te stellen voor dat waar jouw Zijn om vraagt; de (soms onbewuste) reden dat je de channeling luistert. Zonder dat je hoofd hoeft te weten wat dat precies is. Dan komt het zo fijn en dienstbaar mogelijk binnen mogelijk bij je binnen. 

 

Meer informatie over Lamané vind je HIER

 


Channeling Vergeving

Een prachtige channeling van Lamané over vergeving. Luister deze channeling en geef je zelf vergeving cadeau. Het zal je mooie dingen brengen.

 

“Zie je duister? Zie je de lessen die er uit te halen zijn? Zie je de potentie van groei? Durf je in vertrouwen de bloem te zien, zonder de dorens te ontkennen? Durf jij de bloem te zijn in een groep mensen die naar een doornenstruik kijkt? Haal jezelf uit de gevangenis die de doornenstruik kan zijn. Groei in je ware potentieel door vergeving. Er zijn voorlopers nodig. Wil je dat zijn? Voel je een impuls? Voel je je hart opengaan bij de gedachte dat je mensen kunt wijzen op de bloem?”

 

Nadat je besteld hebt, ontvang je het audiobestand (11 minuten, MP3 format) per email. 

 

€ 2,00

  • Beschikbaar
  • No shipping

Social media:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

 

Twitter


Pim Smit Coaching & Healing

 

Leusderweg 19A

3811NK Amersfoort

KvK: 54659302

 

Email:   info@pim-smit.com

Telefoon: 06-54722289